Blogg

Blogg

Nyheter om teknik

Samlar lite kul teknik nyheter.

Windows 10 Bakgrunder

TeknikPosted by Ronny Karlsson Fri, August 14, 2015 00:35:17
Gjorde lite bakgrunder till Windows 10 :) (tyvärr funkar inte Cortana på Svenska men gjorde en mix av Halos Cartana med den Windows 10 bakgrund som finns med :P

upplösning är 1920 x 1200 :)

Ladda ned zip filen här :)

Windows Essentials

TeknikPosted by Ronny Karlsson Wed, July 23, 2014 18:34:16
Är det inte lite konstigt att microsoft inte orkar packa om Windows Essentials för windows 7 och äldre os? menar Windows Live Messenger finns ju inte mer.. varför kan man då ladda ned och installera den?

Jolla Smart Flip-cover

DesignPosted by Ronny Karlsson Thu, February 06, 2014 01:57:10


Jolla Smart flip-cover

DesignPosted by Ronny Karlsson Thu, February 06, 2014 01:56:21
Flip cover how connects with I2C connection. and Display on the flip cover with low power OLED display or an E-ink display to show battery and notifications and time.

3 Veckor med min Jolla

TeknikPosted by Ronny Karlsson Fri, January 17, 2014 12:19:24
Haft min Jolla mobil i 3 veckor nu. är klart ett bra alternativ till alla som älskade Nokia N9. visst saknar vissa funktioner men i övrigt är det mycket smidigare att använda när man inte behöver trycka eller försöka nå små knappar för att navigera i systemet.

Har fått igång Google Play Store och Android appar fungerar över förväntan visst vissa appar som kik kan man oförklarligt inte logga in på. Men det är väll saker som kommer fungera efter tid. Mobilen har ju bara funnits ute på marknaden sen slutet av November och Sailfish OS är ju fotfarande i Beta stadiet. Så är du ingen Open Source nörd så är denna mobilen inget för dig, inte än i alla fall.

Här är en mobil som inte har några begränsningar och inte måste hackas för att man ska kunna förändra saker i systemet. Detta är saker jag ska lyftas mer. Jolla Levererar ett OS som ska gå att installeras på Andorid Mobiler / plattor men genom att köpa deras Mobil så stödjer man ju deras utveckling och i sin tur ger dom ju också möjligheter till användarna att kunna förändra och skapa nya möjligheter för Konsumenter.

Detta är som att jämföra Sailfish med vilket Linux som helst.

Apparna för Sailfish är ju inte så många i dagsläget. Men det ramlar in något nytt varje dag och man kan oxå ladda ned en appbutik för Beta appar som inte har kommit till Jolla Butiken än.

Och Jolla har släppt inte mindre än 2 uppdateringar sen dom släpte mobilen.. så man kommer nog se fler funktioner och förändringar med tiden.

Och inte minst när man får tillgång till 4G